Sinterklaas is weer geweest en de kerstperiode komt eraan. We vinden de winter, en daarbij de kerstperiode, altijd heel sfeervol hier in Twente. Helaas is het weer slecht en regent het veel. Liever zagen we vorst en sneeuw. Er wordt hier niet gestrooid rondom Tonia’s Hoeve dus als er sneeuw valt dan hebben we hier dezelfde aanblikken als in Oostenrijk. Alleen is de Sallandse Heuvelrug wat kleiner dan de gemiddelde alp. Vanuit onze boerderij gezien lijkt het erf en de bosrand gewoon sprookjesachtig dan. We hopen op ander weer!
In de tussentijd is Anja druk bezig om de boerderij in kerstsfeer te brengen. Een grote krans achterop de Niendeuren, kerststukken buiten, kerststukken binnen, lichtje hier, kaarsje daar, het lijkt er al goed op. Volgende week gaan we Gluhwein maken en komen we de winter wel weer door.
De camping is weer bladvrij en wacht op het nieuwe seizoen. De B&B loopt gewoon lekker door. Veel gasten die even er tussen uit willen en het hoofd fris willen maken in de tuin van Nederland.
Wij kunnen bevestigen dat dat zeker werkt! Probeert u het zelf maar eens! Tot ziens op de Tonia’s Hoeve.

Share

No Comments - be the first.

Geef een antwoord