Vreselijk jammer, maar het kan niet anders, na dit seizoen sluiten we de camping. Anja heeft al geruime tijd rugklachten en het campinggebeuren gaat te belastend voor haar worden de komende jaren. We vinden het vreselijk jammer want het is gewoon hartstikke leuk al die gasten die, getuige de recensies, ook nog eens zeer tevreden zijn. In korte tijd heeft Tonia’s Hoeve haar bestaansrecht bewezen en ze zal nog lang in de herinnering blijven bij velen.
Maar het roer gaat om! in Oktober wordt het sanitairgebouw omgeturnd naar een vakantiehuisje voor 4-6 personen en deze is vanaf december te huur. Ook blijft de B&B gewoon bestaan. Het blijft dus gewoon mogelijk om vakantie te vieren op Tonia’s Hoeve! Alleen niet meer met 100 mensen tegelijk..
Ook op deze wijze hopen we weer vele gasten te mogen begroeten die willen genieten van onze mooie omgeving.
Degenen die echter met caravan e/o tent nog willen verblijven op Tonia’s Hoeve moeten dit jaar hun laatste kans pakken!
We willen er een geweldig seizoen van maken net als voorgaande jaren.
Welkom op Tonia’s Hoeve!

Share

No Comments - be the first.

Geef een antwoord