Blog

Na een paar maanden verbouwing is ons vakantiehuis klaar. Klaar voor onze gasten!
Het is een gezellig knus boshuis geworden. We hebben extra ramen geplaatst en prachtige grote tuindeuren om het buitenleven nog meer naar binnen te halen. Je zit middenin in de natuur!! Met uitzicht op bos, weide en speeltoestellen voor de kleintjes. Vanaf het terras hebben de ouders goed zicht op deze speeltoestellen. De zandbak ligt vlak voor het terras.
De laatste weken heb ik heerlijk gerommeld in het vakantiehuis, buiten sneeuw en vorst, binnen de houtkachel aan, laatste likje verf, laatste spulletjes op de plek.
Buiten scharrelen de kippen rond, de poes kijkt af en toe nieuwsgierig door het raam. Konijn Teuntje zit in zijn buitenren dichtbij het vakantiehuis en wacht smachtend op aandacht en knuffels.
Het campingveld is weiland geworden, binnenkort lopen daar ook dieren rond. Vanuit de kamer heb je daar prachtig zicht op.
De eerste reserveringen komen binnen, zijn we natuurlijk super blij mee!
Kortom……..wij zijn er allemaal klaar voor!! En hebben er super veel zin in!
Wees welkom op Tonia’s Hoeve! Iets veranderd, maar nog steeds heerlijk vertoeven hier.

Dat was het dan!!! De camping is definitief gesloten.
Wij hebben het afscheid beleefd met een geweldig feest weekend!
Samen met vrienden en trouwe campinggasten die we inmiddels ook als goede vrienden beschouwen.
Het was een typisch Tonia’s weekend, met de laatste pizza’s, een rondje klootschieten, de hilarische bingo en een gezellig drankje bij het kampvuur tot in de late uurtjes.
Zo geweldig dat mensen de moeite nemen om het hele land door te rijden voor ons afscheid.
Zondag middag bij het officiële afscheid werden we verrast met mooie cadeau’s waaronder een prachtig herinneringsbord. Een emotionele middag, zowel voor ons als voor de gasten.
Om 17.00 uur hebben we de laatste caravan uitgezwaaid.

Lieve mensen, ontzettend bedankt voor dit te gekke weekend en al die fijne jaren.

Blijf ons volgen op Facebook of via de Blog op onze site. Wij zullen regelmatig de ontwikkelingen van Tonia’s Hoeve hierop laten zien.

 

 

Vreselijk jammer, maar het kan niet anders, na dit seizoen sluiten we de camping. Anja heeft al geruime tijd rugklachten en het campinggebeuren gaat te belastend voor haar worden de komende jaren. We vinden het vreselijk jammer want het is gewoon hartstikke leuk al die gasten die, getuige de recensies, ook nog eens zeer tevreden zijn. In korte tijd heeft Tonia’s Hoeve haar bestaansrecht bewezen en ze zal nog lang in de herinnering blijven bij velen.
Maar het roer gaat om! in Oktober wordt het sanitairgebouw omgeturnd naar een vakantiehuisje voor 4-6 personen en deze is vanaf december te huur. Ook blijft de B&B gewoon bestaan. Het blijft dus gewoon mogelijk om vakantie te vieren op Tonia’s Hoeve! Alleen niet meer met 100 mensen tegelijk..
Ook op deze wijze hopen we weer vele gasten te mogen begroeten die willen genieten van onze mooie omgeving.
Degenen die echter met caravan e/o tent nog willen verblijven op Tonia’s Hoeve moeten dit jaar hun laatste kans pakken!
We willen er een geweldig seizoen van maken net als voorgaande jaren.
Welkom op Tonia’s Hoeve!

Sinterklaas is weer geweest en de kerstperiode komt eraan. We vinden de winter, en daarbij de kerstperiode, altijd heel sfeervol hier in Twente. Helaas is het weer slecht en regent het veel. Liever zagen we vorst en sneeuw. Er wordt hier niet gestrooid rondom Tonia’s Hoeve dus als er sneeuw valt dan hebben we hier dezelfde aanblikken als in Oostenrijk. Alleen is de Sallandse Heuvelrug wat kleiner dan de gemiddelde alp. Vanuit onze boerderij gezien lijkt het erf en de bosrand gewoon sprookjesachtig dan. We hopen op ander weer!
In de tussentijd is Anja druk bezig om de boerderij in kerstsfeer te brengen. Een grote krans achterop de Niendeuren, kerststukken buiten, kerststukken binnen, lichtje hier, kaarsje daar, het lijkt er al goed op. Volgende week gaan we Gluhwein maken en komen we de winter wel weer door.
De camping is weer bladvrij en wacht op het nieuwe seizoen. De B&B loopt gewoon lekker door. Veel gasten die even er tussen uit willen en het hoofd fris willen maken in de tuin van Nederland.
Wij kunnen bevestigen dat dat zeker werkt! Probeert u het zelf maar eens! Tot ziens op de Tonia’s Hoeve.

Vandaag is het 15 september. over 2 weken gaat onze camping weer in rust tot het voorjaar. We zijn al druk bezig geweest met het winterklaar maken van het campingveld en de tuin. Het is nog lang niet gedaan maar we liggen op schema. Ondertussen genieten nog steeds diverse gasten van het lekkere najaarsweer. Je ruikt de herfst maar tegelijkertijd is het zeer aangenaam buiten.
Alle jonge poesjes en konijntjes hebben een goed tehuis gevonden en de rest van de veestapel is goed gezond. we drinken nog maar eens een kopje koffie in het najaarszonnetje….
Genieten is niet zo moeilijk hier…