De Bed and Breakfast van Tonia’s Hoeve bevindt zich in de boerderij zelf. Het is een sfeervolle boerenkamer voor 2 personen, van alle gemakken voorzien.

aca6806afa5900fHeerlijk slapen op kwaliteitsmatrassen, ontspannen tv-kijken, luxe badkamer met douche en ligbad, toilet, eigen toegangsdeur en een klein privé buitenterras voor een heerlijk glaasje wijn in de avondschemering.

’s Morgens genieten van verse broodjes met een gekookt eitje van eigen kippen, kopje koffie of een glaasje verse jus. Wij serveren het ontbijt tussen 08:00 en 10:00. Leef het landleven in onze Bed and Breakfast!

Tonia’s Hoeve beschikt over een knus winkeltje waar u een verkoelend drankje kunt halen.
Of u kunt hier een ander aardigheidje kopen als aandenken aan uw verblijf op Tonia’s Hoeve.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
18
- Gereserveerd
18
- In behandeling
Direct Reserveren

Bed and Breakfast langs Het Pieterpad

Het Pieterpad loopt op 300m achter onze boerderij langs. Voor wandelaars die deze overbekende route lopen is onze Bed and Breakfast dan ook een ideale overnachtingslocatie. Een lunchpakket voor de volgende dag verzorgen wij graag voor u tegen een kleine meerprijs. Heeft u dat ook meteen geregeld.
Tonia’s Hoeve heeft gratis fietsen beschikbaar voor haar gasten. Op deze manier kunt u dus heel gemakkelijk even naar het dorp om boodschappen te doen of een hapje te gaan eten.

Voor mensen die familie/vrienden willen bezoeken die onze vakantiewoning huren, en ook een nachtje willen blijven, biedt de boerenkamer van onze Bed and Breakfast uitkomst.

Honden

In onze B&B zijn geen huisdieren toegestaan.

Wi-Fi

Ook voor onze B&B-gasten is het mogelijk online te gaan.

Overtuigd?

Reserveer dan direct onze B&B, wij zijn het hele jaar geopend!